Ontdek de voordelen van tarwezemelen

We hebben allemaal wel eens last van een opgeblazen gevoel of lichte buikklachten. Door onze drukke levens hebben we echter niet altijd tijd om hier aandacht aan te besteden. Gelukkig is er nu een eenvoudige én smakelijke manier om deze kleine problemen te verhelpen en je buik snel weer in balans te brengen. Eet elke ochtend een kom All-Bran en ervaar tijdens de eerste dagen al de voordelen. Met ons vijfdaagse programma voel je je goed vanbinnen, en raak je weer in vorm! Hoe werkt het?
Geniet simpelweg vijf dagen lang elke dag van een portie Kellogg's ALL-BRAN! Probeer al onze heerlijke smaken: All-Bran Flakes, All-Bran Plus en All-Bran Choco

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Je bent vandaag begonnen aan het programma met als doel om je beter te voelen van binnen. We hopen dat je er zin in hebt en uitkijkt naar deze uitdaging.

Het kan zijn dat je tijdens de eerste dagen al de voordelen ervaart, maar maak het programma wel af! Over 5 dagen voel je je waarschijnlijk lichter en vol energie.

Misschien voel je je nog steeds wat opgeblazen of futloos. Maak je geen zorgen, dat is normaal. Ga verder met het All-Bran 5-dagenplan, je zou al snel verschil moeten voelen.

Vandaag ben je halverwege! Je lichte spijsverteringsproblemen zouden nu langzamerhand moeten verdwijnen. Hou vol: over drie dagen voel je je als nieuw!

Nog maar twee dagen en dan zit het 5-dagenplan van All-Bran erop. We hopen dat je inmiddels echt verschil merkt en je je beter voelt. Morgen zal dat opgeblazen gevoel zeker verdwenen zijn en zit je vol energie.

Goed gedaan! Je hebt het plan afgemaakt! Vermoeidheid, een gebrek aan energie en een opgeblazen gevoel zouden nu tot het verleden moeten behoren. Onthoud: je hebt niet meer nodig dan een kom All-Bran, als onderdeel van een evenwichtig ontbijt en een gezonde levenstijl, om je buik tevreden te houden. Een goede reden dus om elke dag van All-Bran te genieten!

 • Onze producten

  products

  Kellog's All-Bran biedt een ruime keuze aan heerlijke producten die rijk zijn aan tarwezemelen: All-Bran Flakes, All-Bran Plus en All-Bran Choco. Mogelijkheden te over dus om je goed te voelen vanbinnen* en te stralen vanbuiten!

  Onze productenicon
 • Recepten

  recipes

  Ontdek recepten die je helpen dagelijks meer tarwezemelen te eten.

  Onze receptenicon

Lekker in je vel tip

 • products

  LEKKER IN JE VEL TIP #1

  Beweging bevordert de spijsvertering en zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. Misschien een goed idee om je in te schrijven voor een sportschool of een keer per week te gaan zwemmen met vriendinnen? Bron: Dukas L, Willett WC, Giovannucci EL (2003) Association between physical activity, fiber intake, and other lifestyle variables and constipation in a study of women. Am J Gastroenterol 98:1790-6

 • recipes

  LEKKER IN JE VEL TIP #2

  Geen tijd om urenlang te sporten? Het kan ook anders! Eenvoudige activiteiten zoals een wandeling van een half uur of twee keer per dag een kwartier, bieden je lichaam en geest de ontspanning die ze nodig hebben.

 • recipes

  LEKKER IN JE VEL TIP #3

  Tijdens de spijsvertering kunnen tarwezemelen vier keer hun eigen gewicht aan water absorberen. Zo dragen ze bij aan een goede darmpassage. Aarzel dus niet om de hele dag door water te drinken! Bron: Kaur S, Sharma S, Nagi HPS (2011) Functional properties and anti-nutritional factors in cereal Bran. As J Food AG-Ind 4: 122-131

*Tarwezemelenvezels dragen bij tot een snellere darmtransit, als onderdeel van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.